Consulente worden

Omdat wij graag alle dames door heel Nederland willen laten ervaren hoe leuk, gezellig en spannend een party van Party2love is hebben wij consulenten door heel Nederland. Omdat wij op dit moment erg snel groeien zijn wij op zoek naar consulenten in verschillende regio’s.

Ben jij:

  • representatief                        
  • zelfstandig
  • minimaal 23 jaar 
  • enthousiast
  • iemand met gevoel voor humor
  • in het bezit van een rijbewijs en auto

Als jij in het bezit bent van bovenstaande eigenschappen dan zijn wij op zoek naar jou!

Als consulente van Pary2love werk je op zelfstandige basis. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel avonden in de week je beschikbaar bent om een homeparty te geven. Je werkt op basis van een zeer aantrekkelijk provisie-percentage. Je inkomsten zijn dus afhankelijk van eigen inzet. Ook vragen wij geen investeringskosten. Alles wat je nodig hebt om als consulente een geslaagde homeparty te geven krijg je van ons gratis toegestuurd. Voor de koffer met alle artikelen die wij op de party verkopen vragen wij een klein bedrag aan borg. Dit bedrag krijg je terug wanneer je stopt als consulente en je de koffer weer bij party2love inlevert. Wij vragen je ook niet om een uur in de auto te zitten naar een homeparty. Wij zullen je altijd party’s aanbieden in jouw regio. Ook zadelen wij onze consulentes niet op met het regelen van betalingen, inpakken van bestellen en verzending van artikelen. Wij zorgen dat al jouw bestellende klanten op tijd hun artikelen in huis hebben! Jij kunt je als consulente hierdoor alleen maar bezig houden met het geven van een gezellige en spannende homeparty. En wat natuurlijk ook leuk is om te weten is dat wij onze consulenten regelmatig verwennen met cadeautjes en dat je een aantrekkelijke korting krijgt op je eigen aankopen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over het worden van een party2love consulente? Dan kun je onderstaand consulentenformulier invullen en wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Naam:

Geboortedatum:

E-mail:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Aantal avonden beschikbaar per week:

Motievatie om bij Party2love als consulente te werken: