Dildo party

Dildo party boeken? Party2love komt gratis bij je thuis om een dildo party te verzorgen. Als gastvrouw regel jij minimaal 8 geïnteresseerde vrouwen, een lekker hapje en een drankje en wij doen de rest! Boek ook een dildo party en laat je in je vertrouwde omgeving voorlichten over allerlei soorten dildo’s.

Boek nu een party

Dildo party

Loop je niet makkelijk een sekswinkel binnen maar ben je toch nieuwsgierig naar een dildo? Een dildo party is dan een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over dildo’s. Onze consulente komt bij jou aan huis om ons brede assortiment dildo’s aan jou en je vriendinnen te presenteren. We hebben diverse “gangbare” modellen, maar we beschikken ook over bijzondere dildo’s die bijvoorbeeld net nieuw op de markt zijn. Zo kunnen we jullie een verrassende avond bieden, waarbij we uiteraard graag uitleg geven over elke dildo afzonderlijk. Daarnaast stellen wij je in de gelegenheid om tijdens de dildo party onze dildo’s aan te raken, vast te houden en te bekijken. Zo kun je je meteen een goed beeld vormen of de dildo wel of niet wat voor je is. We horen graag al jullie vragen en uiteraard is er tijd genoeg om tijdens de dildo party bestellingen bij ons te plaatsen.

dildo party

Een dildo party is bij uitstek geschikt als gezellige ladiesnight! Daarnaast worden dildo party’s ook regelmatig geboekt voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Hiervoor gelden echter wel andere voorwaarden. Dit omdat de samenstelling van vrouwen vaak toch anders is dan tijdens een gezellige vriendinnenavond.

Wil je graag een dildo party bij jou thuis organiseren? Boek dan vandaag nog een dildo party! Als gastvrouw ontvang je leuke extra’s, zo kun je aan het eind van de dildo party voor 10% van de totale omzet aan spannende artikelen bij ons uitzoeken. En je kunt in aanmerking komen voor onze maandactie! Heb je nog vragen over de dildo party? Neem dan contact met ons op!