Erotische homeparty

Een erotische homeparty voor jou en je vriendinnen? Party2love komt bij je thuis om een leuke en spannende erotische homeparty te verzorgen. Een erotische homeparty staat voor een avond vol plezier en gezelligheid. En uiteraard kun je al onze producten tijdens de erotische homeparty zelf voelen, zien en ruiken.

Boek nu een party

Erotische homeparty

Onze consulente verzorgt in jouw huiskamer voor minimaal acht dames een erotische homeparty. Samen met je vriendinnen maken we er een leuke en onvergetelijke avond van. Als gastvrouw zorg je zelf voor een hapje en een drankje en wij doen de rest! In een gezellige en ontspannen sfeer presenteren we al onze erotische artikelen, waarbij je kunt denken aan vibrators en dildo’s maar ook aan bodycare producten. Aan het einde van de erotische homeparty wordt er een loterij gehouden met spannende prijzen én mag jij als gastvrouw voor 10% van de totale omzet aan artikelen uitzoeken. En het allermooiste is: Wij verzorgen de erotische homeparty volledig gratis bij jou thuis! (voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen gelden andere voorwoorden)

Een erotische homeparty duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Uiteraard is dit afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal vragen. Wij hebben in elk geval ruim de tijd om onze erotische artikelen aan jullie te presenteren. We bieden onze producten tegen aantrekkelijke prijzen aan: zo houden we de erotische homeparty spannend en verrassend!erotische homeparty

Lijkt het je leuk om ook een keer een erotische homeparty te organiseren? Nodig dan minimaal 7 vriendinnen uit en wij komen graag bij je thuis om onze erotische producten aan jullie te presenteren! Onze erotische homeparty’s zijn altijd leuk en spannend en we laten jullie dan ook graag kennismaken met onze opwindende speeltjes, gadgets! Boek vandaag nog helemaal gratis een erotische homeparty bij jou thuis! Wij nemen binnen één dag contact met je op.