Erotische homeparty

Kijk hier voor onze maandactie.

Een “Party2love homeparty“ vindt plaats bij u thuis en wordt gegeven voor minimaal 8 vrouwen, helaas zijn mannen op deze party’s niet welkom. De homeparty zal ook altijd worden gegeven door een vrouwlijke consulente. De consulente brengt een groot assortiment  artikelen mee en zal deze in een gezellige sfeer aan u presenteren. Voor de gastvrouw is er altijd een aantrekkelijk cadeau als dank voor het organiseren van een gezellige meidenavond. Zij mag voor 10% van de party-omzet aan artikelen uitzoeken. De consulente houdt ook nog een leuke loterij met spannende prijsjes!

VEELGESTELDE VRAGEN

:

  • Voor wie is de Erotische Homeparty?

De Erotische homeparty is voor iedereen die nieuwsgierig is op erotisch gebied en zin heeft in een gezellige meidenavond, mits je minimaal 18 jaar bent.

  • Hoe lang duurt een Erotische homeparty?

Een Erotiek Homeparty duurt gemiddeld 2-3 uur. Maar het is enigszins afhankelijk van de grootte van uw groep en hoeveel vragen er zijn.

  • Wat kost een Erotische homeparty?

De Erotische homeparty van Party2love kost niets. Daar vragen we wel minimaal 8 geïnteresseerde dames voor. Voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen gelden echter andere voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk onder het kopje ‘vrijgezellenfeest’ of ‘verjaardag’.

  • Wat kan ik van een Erotische homeparty verwachten?

Natuurlijk bent u zelf al begonnen met het maken van wat sfeer door hapjes en drankjes voor uw gasten neer te zetten. Onze consulente presenteert de “gangbare” producten en vertelt welke nieuwe trends er spelen op erotisch gebied. Uw gasten kunnen de producten zelf bekijken, voelen, ruiken en proeven. Natuurlijk is onze consulente er ook voor alle vragen over de producten. Na de presentatie van de consulente kunnen alle dames de producten nog even rustig bekijken en is er ruim de tijd om te bestellen. Aan het eind van de party zal de consulente ook nog een loterij houden met spannende prijzen!

  • Welke voordeel heeft de gastvrouw?
Wij zijn natuurlijk erg blij dat de gastvrouw moeite heeft gedaan om een groepje vriendinnen bij elkaar te krijgen en een leuke sfeer heeft weten te creëren. Als dank hiervoor mag de gastvrouw aan het eind van de party voor 10% van de totale omzet aan artikelen uitzoeken.

 

  • Welke artikelen kan ik op de homeparty verwachten?
De consulente zal op de party een groot assortiment aan erotische speeltjes aan je presenteren.Tevens bieden wij een groot assortiment aan bodycare producten aan op onze party’s.
  • Moet ik op de homeparty meteen betalen voor de door mij bestelde artikelen?

Nee, u hoeft niet meteen te betalen. Alle gasten kunnen aan de gastvrouw betalen. De gastvrouw maakt vervolgens binnen 2 weken het gehele bedrag over aan Party2love. Zodra de gehele betaling bij ons binnen is zullen wij zorgen dat binnen een week alle produkten bij de gastvrouw worden afgeleverd. Alle bestellingen zullen voor iedereen afzonderlijk en discreet verpakt zijn.

  • Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling van de homeparty binnen heb?

Na betaling zullen alle bestellingen binnen een week bij de gastvrouw afgeleverd worden.