Vrijgezellenfeest

Kijk hier voor onze maandactie.

 Een erotische homeparty van Party2love is ook erg geschikt om te boeken als vrijgezellenfeest. Op onze vrijgezellenparty’s hanteren wij echter wel andere voorwaarden dan op onze reguliere party’s. Onze reguliere homeparty’s zijn altijd gratis, maar voor een vrijgezellenfeest vragen wij een klein bedrag per persoon. Dit doen wij omdat wij uit ervaring weten dat de vrijgezellenfeesten altijd erg gezellig zijn, maar dat er aanzienlijk minder verkocht wordt dan op de reguliere homeparty’s. Dit is wel begrijpelijk aangezien een vrijgezellenfeest al een dure aangelegenheid opzich is. Ook zijn er op een vrijgezellenfeest vaak ook dames aanwezig waar je normaal geen Party2love homeparty mee zou organiseren, denk bijvoorbeeld aan je tante, moeder of schoonmoeder. Hierdoor zijn de dames vaak wat terughoudend waardoor de drempel om iets aan te schaffen vaak erg hoog ligt.

Omdat wij onze consulentes toch een bepaald bedrag voor de door hun gegeven party willen kunnen garanderen hebben wij er voor gekozen om voor vrijgezellenfeesten een vast bedrag per persoon te rekenen. In tegenstelling tot andere homeparty aanbieders hanteren wij geen minimaal bestelbedrag. Dit doen wij omdat wij het niet netjes vinden om mensen te verplichten om iets te kopen, wanneer er niets voor je tussen zit en wanneer er van de 8 dames 5 niks willen kopen, moeten dus 3 dames voor bijvoorbeeld €350 bestellen. Daarom is het veel fijner om een klein bedrag per persoon te betalen en dus meteen te weten waar je aan toe bent.

Voor vrijgezellenfeesten berekenen wij een vergoeding van € 12.50 per persoon.
Uiteraard is de bruid gratis !!!
Voor de vrijgezellenfeesten is een minimum van 8 betaalde dames.

Voor een klein bedrag per persoon kun je dus een gezellige vrijgezellen homeparty organiseren. Net zoals op onze reguliere homeparty’s houdt de consulente een loterij waarbij spannende prijsjes te winnen zijn. Aan het eind van de party mag de vrijgezelle dame voor 10% van de party-omzet gratis artikelen uitzoeken en de consulente zal ook nog een spannend kadopakket voor de vrijgezel meebrengen. Dit kadopakket wordt aan de vrijgezel aangeboden namens Party2love!