Erotische thuisparty

Een erotische thuisparty organiseer je met Party2love! Wij verzorgen gratis bij jou thuis voor minimaal 8 vrouwen een erotische thuisparty. Een erotische thuisparty is leuk, gezellig en spannend! We nemen een groot assortiment artikelen mee, waarbij je kunt denken aan spannende speeltjes, oliën en gadgets. Onze artikelen worden tijdens de erotische thuisparty voor een scherpe prijs verkocht en uiteraard kunnen jullie alle producten voelen, zien en ruiken!

Boek nu een party

Erotische thuisparty

Een erotische thuisparty betekent een leuke en gezellige avond bij jou thuis, waarbij jij als gastvrouw zorgt voor een lekker hapje en drankje. Onze consulente doet de rest! In een ontspannen sfeer presenteert ze aan jou en je vriendinnen een groot aantal producten die jullie kunnen bestellen. Uiteraard vind je in ons assortiment ook de leukste, nieuwste en spannendste producten die net op de markt zijn! Hierdoor is een erotische thuisparty van Party2love altijd spannend en vernieuwend. Natuurlijk is er voor jou als gastvrouw van de erotische thuisparty na afloop een aantrekkelijk cadeau. Zo mag je voor 10% van de totale omzet zelf producten bij ons uitzoeken. Daarnaast worden er aan het eind van de erotische thuisparty ook nog spannende prijsjes verloot worden onder jou en je vriendinnen!

De erotische thuisparty duurt ongeveer 2 tot 3 uur. In deze tijd geeft onze consulente uitleg over alle producten, waarna iedereen het product zelf kan bekijken. Zo weet je zeker of een product echt iets voor je is voordat je het bij ons koopt. Uiteraard is er genoeg tijd voor het beantwoorden van vragen en het bestellen van producten.

Ben je enthousiast geworden? En lijkt het je leuk om een erotische thuisparty in jouw woonkamer te organiseren? Meld je dan bij ons aan om zo’n erotische thuisparty te boeken! Wij verzorgen ook erotische thuisparty’s op vrijgezellenfeesten en verjaardagen, maar hier gelden andere voorwaarden dan op onze reguliere party’s. Neem contact met ons op voor meer informatie.