Party2love nieuws

  •   Februari, 2013

Vanaf 25 Maart zullen onze consulenten een vernieuwd pakket aanbieden op onze homeparty’s! Er zijn een aantal producten vervangen door andere vernieuwende en spannende artikelen! Ook zullen wij nieuwe lingerie aanbieden uit de nieuwste collectie van het merk Baci. Omdat er veel vraag was naar spannende en sexy (verkleed)pakjes hebben wij hier uiteraard gehoor aan gegeven en zullen er vanaf 25 Maart ook een aantal spannende pakjes op onze homeparty’s te verkrijgen zijn!

Uiteraard zijn er ook een aantal producten in het assortiment gebleven! Deze producten zijn nog erg gewild en de dames zijn er nog lang niet op uitgekeken. Wel hebben wij voor een aantal producten gekozen voor een blijvende prijsverlaging!

Boek dus vandaag nog een party bij Party2love en laat je verrassen door de nieuwe producten, lingerie en spannende pakjes!!

 

  • April, 2012

 

 

Omdat Party2love op dit moment erg snel groeit en wij erg veel aanvragen binnenkrijgen vanuit heel Nederland zijn wij dringend op zoek naar consulenten. Als consulente werk je op zelfstandige basis tegen een mooi provisie-percentage. Hoe meer je jezelf inzet, hoe groter je verdiensten zullen zijn! Je kunt je eigen tijd indelen en bepaald zelf wanneer je beschikbaar bent voor een party.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

  • Januari, 2012

party2love nieuws januari

Vanaf Januari 2012 zijn wij van start gegaan met een nieuwe naam en geheel nieuw design van onze site. Voorheen waren onze homeparties te boeken via de webshop van Erotiek en meer. De homeparties liepen echter zo goed dat wij het tijd vonden voor aparte site voor het boeken van een erotische homeparty. Op onze nieuwe site is dan ook veel meer informatie te vinden over het organiseren van een thuisparty. Ook wordt u op de nieuwe site op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en acties van Party2love. Bijvoorbeeld over de nieuwe maandaanbieding op onze party. Wanneer u op u homeparty een leuke foto heeft gemaakt, kunt u deze naar ons mailen en wij zullen deze dan op onze site plaatsen zodat iedereen kan zien hoe gezellig u party was. Wij zullen ook regelmatig leuke prijsjes verloten voor de leukste foto! Het concept van onze homeparty blijft hetzelfde zoals u dat van ons gewend bent. Wij komen u en u vriendinnen een gezellige en spannende homeparty bezorgen, nemen voor alle dames wat lekkers mee en u profiteert bij het boeken van een party ook nog steeds van het 10% voordeel wat u heeft als gastvrouw. Bent u nieuwsgierig geworden? Boek dan vandaag nog een gezellige homeparty bij Party2love!