Vibrator party

Een vibrator party bij je thuis? Party2love komt gratis bij je thuis voor een vibrator party. Samen aan jou en je vriendinnen laten we graag de vibrators uit ons assortiment zien. Onze consulente geeft je een duidelijke uitleg en beantwoordt graag alle vragen! Voel en bekijk tijdens de vibrator party onze vibrators. Zo weet je meteen welke vibrator wel of niet wat voor je is!

Boek nu een party

Vibrator party

Ben je nieuwsgierig naar vibrators maar loop je niet zo snel een sekswinkel binnen? vibrator party Dan is een vibrator party bij uitstek geschikt! In je eigen vertrouwde omgeving verzorgen wij een vibrator party. Als gastvrouw verzorg jij een lekker hapje en drankje, terwijl onze consulente allerlei verschillende soorten vibrators aan jou en je geïnteresseerde vriendinnen toont. In een gezellige en ontspannen sfeer kunnen jullie zelf de vibrators bekijken en aanraken. Zo kun je meteen ontdekken welke vibrator je wel of niet aanspreekt. Een vibrator party is spannend, gezellig en verrassend en zeer geschikt als leuke vriendinnenavond, vrijgezellenfeest of bijzondere verjaardag. Kijk wel even naar onze voorwaarden, die zijn voor verjaardagen en vrijgezellenfeesten anders dan bij de standaard vibrator party!

Afhankelijk van het aantal dames (minimaal 8 ) en het aantal vragen, duurt de vibrator party gemiddeld 2 tot 3 uur. vibrator party Onze consulente laat tijdens de vibrator party de meest “gangbare” vibrators zien, maar toont ook de nieuwste gadgets. Daarnaast kun je bij haar terecht voor vragen over de vibrators, maar ook voor het plaatsen van bestellingen. Je kunt je bestelling betalen bij de gastvrouw, waarna je bestelling discreet verpakt binnen een week bij de gastvrouw afgeleverd wordt. Uiteraard wordt de gastvrouw voor al haar moeite beloond. Zij mag aan het einde van de avond voor 10% van de omzet aan vibrators of andere spannende producten uit ons assortiment uitzoeken!

Ben je nieuwsgierig naar een vibrator party? Boek dan vandaag nog een spannende vibrator party bij ons voor jou en je vriendinnen. Neem contact met ons op, wij horen graag van je!