Vrijgezellenavond vrouw

Een originele vrijgezellenavond voor een vrouw boek je bij Party2love. Wij komen bij de aanstaande bruid thuis om voor haar en haar vriendinnen een onvergetelijke vrijgezellenavond te verzorgen. Onze erotische homeparty staat garant voor een avond vol plezier en gezelligheid. Het is daarnaast nog spannend ook met al onze seksspeeltjes, gadgets en sexy lingerie!

Boek nu een party

Vrijgezellenavond vrouw

Een vrijgezellenavond voor een vrouw organiseren is best lastig. Een homeparty van Party2love is bij uitstek geschikt als vrijgezellenavond. Alle dames kunnen meedoen en iedereen mag iets kopen. Onze consulente geeft uitleg bij alle producten en iedereen kan alles voelen, zien en ruiken. Zo kan elke dame zelf ontdekken wat wel of niet bij haar past.

We hebben echter wel gemerkt dat tijdens vrijgezellenavonden de drempel om iets aan te schaffen hoog is. Dat komt doordat er vaak ook moeders, schoonmoeders en tantes aanwezig zijn. Daarom vragen wij voor een vrijgezellenavond een kleine bijdrage per persoon, zodat wij ook onze consulente een bepaald bedrag voor haar party kunnen garanderen. De prijzen voor vrijgezellenavonden voor een vrouw zijn als volgt:

  • Voor 8 of 9 personen rekenen wij €15,- per persoon.
  • Vanaf 10 t/m 19 personen rekenen wij €10,- per persoon.
  • Vanaf 20 personen rekenen wij €5,- per persoon.

De party op de vrijgezellenavond duurt afhankelijk van het aantal dames en het aantal vragen gemiddeld 2 tot 3 uur. vrijgezellenavond vrouw Onze consulente presenteert dan de “gangbare” producten, maar vertelt bijvoorbeeld ook welke trends er spelen op erotisch gebied. Daarnaast organiseren we nog een loterij, waarbij er spannende prijzen te winnen zijn. De vrouw waarvoor de vrijgezellenavond is georganiseerd blijft uiteraard ook niet met lege handen achter. Zij ontvangt van ons een speciaal cadeaupakket én ze mag voor 10% van de omzet aan artikelen bij ons uitzoeken.

Wil jij voor een vrouw die binnenkort gaat trouwen een onvergetelijke vrijgezellenavond organiseren? Boek dan nu een vrijgezellenavond voor haar bij Party2love. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.