Dildo party

Kijk hier voor onze maandactie.

Zin om een gezellige dildo party te organiseren met je vriendinnen? Dan ben je bij Party2love aan het juist adres! Wij zullen ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Een dildo party van Party2love staat garant voor een avond vol plezier en gezelligheid. Het enige wat jij als gastvrouw hoeft te doen is je vriendinnen uitnodigen en ze voorzien van een hapje en een drankje. Party2love zorgt voor de rest!

Onze consulente neemt een zeer groot assortiment spannende speeltjes, olieën en gadgets mee. Wanneer er een nieuw, leuk en spannend product op de markt is zullen wij dit direct aan het pakket toevoegen. Hierdoor is een dildo party  van party2love altijd spannend en vernieuwend.

Op de dildo party zal de consulente over alle producten een korte uitleg geven, daarna wordt het produst rond gegeven waardoor iedereen zelf kan kijken, voelen, ruiken en ook proeven! Op deze manier weet je zeker of een product echt iets voor je is voordat je het aanschaft. Na de presentatie van de consulente is er voor iedereen ruim de tijd om producten te bestellen en eventueel nog vragen te stellen. Aan het eind van de dildo party zullen er ook nog wat spannende prijsjes verloot worden.

Hebben we je enthousiast gemaakt…? Boek dan vandaag nog een gezellige dildo party voor jou en je vriendinnen.

Wij verzorgen ook homeparty’s op een vrijgezellenfeest of verjaardag. Voor deze party’s gelden anderen voorwaarden dan op onze reguliere homeparty’s. Deze voorwaarden kunt u vinden onder de buttons ’vrijgezellenfeest’ of ‘verjaardag’.