Upperdare party

Zin in een spannend avondje met vriendinnen? Boek dan een upperdare party bij Party2love! Wij verzorgen bij jou thuis gratis een leuke en gezellige upperdare party voor minimaal 8 dames. Tijdens deze upperdare party presenteren we een uitgebreid assortiment erotische artikelen, waaronder spannende speeltjes, gadgets en sexy lingerie.

Boek nu een party

Upperdare party

Gedurende 2 tot 3 uur is onze consulente aanwezig om de upperdare party in jouw huiskamer te verzorgen. Jij regelt de hapjes en de drankjes, onze consulente geeft uitleg over de verschillende producten die je kunt bestellen. Uiteraard kun je al deze producten zelf zien, voelen en ruiken. Zo weet je meteen of een product wel of niet wat voor je is! Producten die we meenemen tijdens een upperdare party zijn bijvoorbeeld vibrators, dildo’s, bodycare producten en sexy lingerie. We presenteren de “gangbare” producten, maar ook de nieuwste trends op erotisch gebied. Dat maakt elke upperdare party spannend én vernieuwend. In combinatie met een kleine loterij waarbij spannende prijsjes te winnen zijn, staat de upperdare party dan ook garant voor een gezellige meidenavond om nooit te vergeten!

Als gastvrouw krijg je bij ons altijd een leuk cadeau. Elke maand is er een nieuwe actie voor onze gastvrouwen. Daarnaast krijg je als gastvrouw de mogelijkheid om aan het eind van de upperdare party voor 10% van de omzet producten bij ons uit te kiezen. Wij vinden het namelijk erg leuk dat je de moeite hebt genomen om een groepje vrouwen bij elkaar te krijgen voor een upperdare party! Wil je meer informatie over het organiseren van een upperdare party? Ga dan naar deze pagina’s:

  • Meer informatie over het organiseren van een upperdare party
  • Bekijk onze foto’s om een betere indruk te krijgen
  • Als gastvrouw van een upperdare party profiteert u van onze maandactie

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om gastvrouw te zijn bij een upperdare party? Meld je dan nu aan om een upperdare party te boeken! En wil je een upperdare party als vrijgezellenfeest of als verjaardag organiseren? Bekijk dan eerst onze voorwaarden, deze zijn namelijk anders dan bij de reguliere upperdare party’s.